Прихватам колачиће

Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

WIZZ Voucher

Услови ваучера

Ако иматеWizz ваучер, можете такође да га користите за резервацију ваше карте.Преостали износ (ако постоји) треба да се плати банковном картицом.

-      Ваучери могу да се откупе на wizzair.com или путем позивног центра Wizz Air-а.

-      Ваучер може да се користи на било ком програмираном лету Wizz Air Hungary Ltd. (“Wizz Air”).

-      Путовање мора бити завршено до наведеног датума важења/истека ваучера, након чега ваучер постаје неважећи.

-      Уколико се ваучер не искористи/откупи у целости у тренутку резервисања, биланс је неповратан. Вредност неискоришћених ваучера и неискоришћених карата није надокнадива. Период важења ваучера се не може продужити.

-      Ваучери важе за трошкове Wizz Air летова (укључујући, таксе, накнаде и трошкове) и додатне услуге доступне за куповину заједно са летовима, који су присутни у процесу резервације (као што су: накнада за одојчад, приоритетно укрцавање, додати простор за ноге, таксе за пртљаг). Они не могу да се користе за куповину услуга које нису присутне у стандардној резервацији (укључујући, али не ограничавајући се на изнајмљивање аутомобила, аеродромски паркинг, хотеле)

-      Уколико вредност ваучера не покрива целокупну вредност лета, остатак мора да се уплати банковном картицом. Ваучери нису важећи за плаћање банковним трансфером и путем WIZZ рачуна.

-      Могуће је користити ваучер за резервације у валути која се разликује од оне која је дата на ваучеру. Цена одабраних услуга и/или карте(карата) ће бити конвертована у валуту изабрану за плаћање у процесу резервације по курсу који користи Wizz Air у време резервације.

-      Само један ваучер може да се користи по резервацији.

-      Ваучери не могу да се користе за додавање услуге на резервацију након што је резервација завршена или за промену лета или имена.

-      Употреба карата и превоза ваздухом који обавља Wizz Air подлеже Општим условима превоза Wizz Air-а.

-      Изричито забрањујемо ваучере које у комерцијалне сврхе нудите ви или трећа страна, посебно на интернет аукцијама или другим веб-базираним платформама.

Услови за ваучере за лет:

- Ваучер за лет се може искористити за једну повратну карту за једног путника. Ваучер покрива цену карте, порезе, трошкове и накнаду за уплату.

- Ваучер не покрива накнаде за опционалне услуге (приоритетно укрцавање, седиште са више места за ноге итд.), као ни за велики кабински пртљаг, чекирани пртљаг и накнаде за више пртљага. Ваучер не покрива чекирање на аеродрому.

- Путовање мора да се заврши пре него што истекне важност ваучера. Проверите ред летења на wizzair.com.

- Резервација ће се извршити преко Позивног центра Wizz Air не касније од 30 дана пре датума почетка намераваног путовања.

- Бројеви Позивног центра су наведени на wizzair.com.

- Кодови и бројеви ваучера се морају навести приликом резервације.

- Карте резервисане за ваучере су ограниченог броја и доступности. Доступност седишта је посебно ограничена током државних празника, школских распуста и великих спортских и културних догађаја. Позивни центар Wizz Air ће обезбедити информације о броју доступних седишта за ваучерску резервацију. Зависно од доступности седишта, Wizz Air ће или извршити захтевану резервацију, или ће понудити алтернативне дате летења.

- Коришћење карата и превоз извршен од стране Wizz Air-а су уређене општим условима превоза компаније Wizz Air.

- Вредност неискоришћених ваучера и неискоришћених карата се не враћа.

- У случају промене имена путника, датума путовања или дестинације (даље „промена резервације“), платиће се моментални административни трошак, мећутим, разлика између оригиналне и нове цене, порези и трошкови се не морају платити. Промена резервације ће се извршити преко не касније од 30 дана пре датума почетка намераваног путовања. Промена датума путовања ће се извршити бар 30 дана пре промењеног почетка путовања.Услови коришћења ваучера за лет:

- Ваучер за лет може да искористи један путник за један повратан лет. Ваучер покрива цену лета, таксе, накнаде и трошкове руковања.

- Ваучер не покрива накнаду за додатне услуге (приоритетно укрцавање, додатни простор за ноге, итд.), као ни накнаде за велику кабинску торбу, чекирани пртљаг и прекорачење пртљага. Ваучер не покрива чекирање на аеродрому.

- Путовање мора да се заврши пре истека важења ваучера. Погледајте ред летења на wizzair.com.

- Резервација се врши преко Wizz Air-овог позивног центра најкасније 30 дана пре датума намераваног почетка путовања.

- Бројеви позивног центра су наведени на wizzair.com.

- Кодови и бројеви ваучера морају да се дају приликом резервације.

- Карте резервисане преко ваучера су ограничене и зависе од броја слободних места. Број слободних места је посебно ограничен током периода државних празника, школских распуста и великих спортских и културних догађаја. Позивни центар Wizz Air-a ће пружити информације о броју слободних места за резервацију путем ваучера. У зависности од расположивости седишта, Wizz Air ће или извршити тражену резервацију или ће понудити алтернативне датуме лета.

- Коришћење карата и превоза авионом које обавља Wizz Air подлеже Општим условима превоза од стране Wizz Air-а.

- Вредност неискоришћених ваучера и неискоришћених карата се не рефундира.

- У случају промене имена путника, датума или дестинације путовања (у даљем тексту "промена резервације") важећа административна накнада се ипак плаћа, међутим разлика између првобитне и нове цене лета, такси и накнада се на плаћа. Промена резервације врши се најкасније 30 дана пре датума намераваног почетка путовања. Промена датума путовања врши се најмање 30 дана пре промењеног почетка путовања.