Прихватам колачиће

Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

Унесите информације о услузи Privilege Pass и притисните дугме за наставак

Одрасла особа 1

Жао нам је, подаци о путнику нису потпуни. Погледајте истакнута поља у наставку да бисте нам помогли да довршимо вашу резервацију!

КОРИШЋЕЊЕ СПЕЦИЈАЛНИХ ЗНАКОВА Наведите име и презиме онако како је написано у путној исправи, без иницијала, акцената или специјалних знакова. По потреби у поље за текст можете да унесете велика латинична слова (A–Z), мала латинична слова (a–z), тачке (.) и размаке ( ).

КОРИШЋЕЊЕ СПЕЦИЈАЛНИХ ЗНАКОВА Наведите име и презиме онако како је написано у путној исправи, без иницијала, акцената или специјалних знакова. По потреби у поље за текст можете да унесете велика латинична слова (A–Z), мала латинична слова (a–z), тачке (.) и размаке ( ).


ОДРЕДБЕ И УСЛОВИ ЗА WIZZ Privilege Pass

Изузеци/ограничења:

1. Дефиниције

Накнада за пртљаг означава накнаду која је дефинисана на локацији wizzair.com и коју путник плаћа за сваки комад чекираног пртљага.

Додатни простор за ноге означава услугу која путнику омогућава да седи у једном од најудобнијих седишта у авиону у редовима у којима су излази за хитне случајеве. Коришћење ове услуге подлеже одређеним ограничењима која можете да проверите на локацији wizzair.com.

Седиште у предњем реду означава услугу која путнику омогућава да седи у седишту које се налази у првом реду кабине. Коришћење ове услуге подлеже одређеним ограничењима која можете да проверите на локацији wizzair.com.

Велики кабински пртљаг означава један комад нечекираног пртљага који путници могу да понесу са собом у авион у складу са Смерницама за уношење пртљага компаније Wizz Air на локацији wizzair.com.

Накнада за велики кабински пртљаг означава накнаду која је дефинисана на локацији wizzair.com и коју путник плаћа за сваки комад великог кабинског пртљага.

Члан означава особу која користи услуге превоза путника компаније Wizz Air и која је именом наведена као власник пропуснице WIZZ Privilege Pass током куповине ове пропуснице.

Приоритетно укрцавање означава услугу која путницима омогућава приоритетно укрцавање у авион.

Накнада за избор седишта означава накнаду коју путник плаћа за свако седиште које појединачно изабере и која је дефинисана на локацији wizzair.com.

Предње седиште означава услугу која путнику омогућава да седи у седишту које се налази у прва 2–4 реда у авиону A320 и првих 2–5 редова у авиону A321. Коришћење ове услуге подлеже одређеним ограничењима која можете да проверите на локацији wizzair.com.

Wizz Air означава Wizz Air Hungary Ltd.

WIZZ Privilege Pass означава програм дванаестомесечног чланства који члану даје право на приоритетно укрцавање, избор било ког седишта (укључујући седиште у предњем реду, предње седиште и седиште са додатним простором за ноге), као и велики кабински пртљаг приликом резервације лета који обавља Wizz Air без наплате накнаде за приоритетно укрцавање, избор седишта или велики кабински пртљаг.

2. Куповина пропуснице WIZZ Privilege Pass, Права чланова

2.1.  Члан може да купи WIZZ Privilege Pass
–       приликом резервације на интернету уз плаћање накнаде за WIZZ Privilege Pass; или
–       засебно на локацији wizzair.com

2.2.  Током куповине пропуснице WIZZ Privilege Pass члану ће бити наплаћена годишња накнада.

2.3. Накнада за WIZZ Priority Pass подлеже промени од стране компаније Wizz Air у било ком тренутку и без обавештавања члана. Повећање годишње накнаде ступа на снагу по обнављању пропуснице WIZZ Privilege Pass.

2.4. Чланови неће имати право ни на какву рефундацију накнада за чланство по отказивању пропуснице WIZZ Privilege Pass.

2.5. Пропусница WIZZ Privilege Pass је повезана искључиво са чланом који се наведе као власник пропуснице WIZZ Privilege Pass током куповине ове пропуснице. Члан има право на коришћење пропуснице WIZZ Privilege Pass искључиво током резервација сопствених летова (тј. члан ће бити наведен као путник током резервације за коју жели да искористи власништво пропуснице WIZZ Privilege Pass).

2.6. Члан не може да прошири бесплатну услугу Велики кабински пртљаг на услугу Чекирани пртљаг помоћу опције „додај услугу“ у одељцима „моје резервације“, „резервације“ или „чекирање“.

3. Рок важења пропуснице WIZZ Privilege Pass

3.1. Пропусница WIZZ Privilege Pass важи у периоду од дванаест узастопних месеци почев од дана њене куповине (тј. плаћања накнаде за WIZZ Privilege Pass, што је датум почетка) и истиче на дан (рачунајући и тај дан) пре следеће годишњице датума почетка.

4. Разно

4.1. Чланство није доступно за децу која имају мање од 14 година.

4.2. Пропусница WIZZ Privilege Pass није преносива. Није могуће променити име члана коме је додељен WIZZ Privilege Pass. Чланови морају да обавесте Wizz Air о неовлашћеној употреби своје пропуснице WIZZ Privilege Pass чим тога постану свесни.

4.3. Чланови не могу да купују карте за препродају помоћу своје пропуснице WIZZ Privilege Pass. Промена имена путника у датој резервацији такође није могућа ако је резервација обављена помоћу пропуснице WIZZ Privilege Pass. Предности које пружа WIZZ Privilege Pass важе и за нови лет у случају да Wizz Air својом вољом промени лет или распоред летења.

4.4. Осим на начин наведен у овим Одредбама и условима, услуге купљене од компаније Wizz Air подлежу Општим условима превоза компаније Wizz Air. Ако није наведено другачије, термини дефинисани у Општим условима превоза компаније Wizz Air имају исто значење као у овим Одредбама и условима.

4.5. Wizz Air изричито забрањује члановима или трећим лицима да продају WIZZ Privilege Pass, нарочито на интернет аукцијама или другим веб-платформама.

4.6. Ова понуда важи до повлачења. Клијент изјављује да прихвата услове наведене у овим Одредбама и условима.

4.7. Wizz Air задржава право да измени ове Одредбе и услове у било ком тренутку и без обавештења. Wizz Air ће обавестити све чланове о таквим изменама преко своје веб-локације (wizzair.com).

4.8. Wizz Air неће сносити одговорност ни за какве штете које настану услед било какве злоупотребе пропуснице WIZZ Privilege Pass или услед њеног губитка или уступања другим лицима.

4.9. Све аспекте ових Одредаба и услова треба тумачити и примењивати у складу са законима Мађарске. Спорови који настану из актуелног уговора биће разрешавани превасходно разговором између датих страна.


Важи од 8. априла 2015.

Преглед

    Укупно у0,00 Ft0,00 €0,00 lv0,00 Kč0,00 zł0,00 £0,00 kr0,00 lei0,00 kr0,00 din0,00 UAH0,00 kn0,00 $0,00 MKD0,00 SFr0,00 Dhs0,00 ₪0,00 KM0,00 GEL0,00 kr.