Прихватам колачиће

Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

Ваша годишња пропусница за путовање без компликација

  • Бесплатно избор седишта
  • Бесплатно приоритетно укрцавање + 1 додатни комад малог личног пртљага у авиону
  • Велику кабинску торбу бесплатно
  • Годишња чланарина само 199€.
КУПИТЕ САДА

Зато што ценимо ваше поверење

Wizz Air цени ваше поверење. Верујемо да начин на који путујете игра важну улогу, не само у томе како ћете се осећати до краја дана, већ и у вашој укупној добробити.

Јасно нам је да су за пословне путнике и оне који често лете најважнији лакоћа и удобност и то је разлог зашто смо увели услугу WIZZ Privilege Pass.

Желимо да вас превеземо од тачке А до тачке Б без компликација

Желимо да вас превеземо од тачке А до тачке Б са што мање компликација, да бисмо осигурали да ваш пут прође глатко и пријатно и да стигнете на одредиште освежени и опуштени.

Зато вам за годишњу накнаду од само 199€ услуга WIZZ Privilege Pass омогућава бесплатан одабир седишта, бесплатно приоритетно укрцавање (укључује 1 додатни комад малог личног пртљага у авиону) и опцију уношења велике кабинске торбе бесплатно на сваком лету.

Боље од тога не може.

Нема више беспотребног чекања.

Wizz Air зна да је ваше време новац.

Уз услугу WIZZ Privilege Pass више нећете морати да трчите да бисте заузели најбоља места, да губите време у чекању нити да бринете о ограничењима за пртљаг.

Путовање авионом по мери човека.

Нема више беспотребног чекања. Стигните на одредиште без компликација.

Ништа лакше

Процес регистрације за услугу WIZZ Privilege Pass је једноставан. Само кликните овде , региструјте се одмах и дозволите нам да се побринемо за остало.

Након куповања Privilege Pass, ово годишње чланство ће вам бити активирано на Wizz рачуну. Погодности Wizz Privilege Pass-а ће се додавати аутоматски на будућим резервацијама. За претходне, још неостварене резервације, треба да активирате ове погодности преку „Додајте услуге“ након што се најавите и изаберете односне резервације.