Прихватам колачиће

Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

Групне резервације

Ако желите да организујете групу од 11 или више путника, можете искористити наше посебне услове за групе. Нудимо једну фиксну цену за све путнике у резервацији, као и друге фантастичне погодности.

Погодности

  • Непопуњено име до 72 часа пре поласка.
  • Флексибилност (број путника се може повећати за највише 10% до 30 дана од обављања резервације, али не касније од 60 дана пре поласка првог лета).

Понуде цена и резервације

Ако желите да обавите резервацију за групу од 11 до 50 путника и бар 15 дана пре поласка можете претражити летове и обавити резервацију путем Интернета на веб страници wizzair.com. Морате се регистровати или пријавити да бисте приступили модулу за групне резервације. Ако је ваш датум поласка у року од 14 дана од датума резервације или ваша група обухвата преко 50 путника, ваш захтев ће бити послат и бићете обавештени путем е-поруке у року од два радна дана, када ваша седишта буду доступна за резервацију на wizzair.com

Цена групне карте не обухвата накнаду за пртљаг, чекирање на аеродрому и друге услуге. Ако желите да купите пртљаг или услуге за групу можете то да урадите приликом резервације.

Моћи ћете да изаберете летове и датуме, као и да пошаљете свој избор путем Интернета.

Када ваша резервација буде потврђена, добићете план лета са бројем потврде (записом података о путнику).

Имајте у виду да посебне промоције нису доступне за групе.

Уплате

Плаћање може да се изврши путем кредитне картице у тренутку резервације или преко банковног трансфера. Плаћање путем банковног трансфера мора да се изврши у року од 24 сата од резервације, осим ако је резервација извршена више од 90 дана пре поласка. У овом случају, плаћање преко банковног трансфера мора да се изврши у року од 7 дана од резервације. Ако се плаћање не изврши у овим временским оквирима, резервација ће бити отказана.

Погледајте услове за банковне дознаке и податке о банковном рачуну

Можете да платите за групу у три рате. НИЈЕ МОГУЋЕ РЕФУНДИРАТИ ниједну плаћену рату.

  • Минимум 10% укупног износа морате да платите одмах у случају плаћања кредитном картицом или у року од 24 сата од резервације у случају плаћања банковним трансфером
  • Минимум 30% укупног износа морате да платите макар 60 дана пре датума поласка првог лета (кредитном картицом или банковним трансфером)
  • 100% укупног износа морате да платите макар 30 дана пре датума поласка првог лета (кредитном картицом или банковним трансфером)

Ако не поступите у складу са наведеним роковима за уплате, резервација ће бити отказана и нећемо вам рефундирати претходне уплате.

Имена путника

Имена путника треба да буду наведена путем Интернета на веб страници wizzair.com најкасније 72 сата пре поласка. Имена се могу навести тек када цела уплата буде примљена.

Проверите да ли сте добили е-поруку коначне потврде (са именима путника) пре путовања. Ако не добијете е-поруку два радна дана пре датума вашег поласка, затражите је тако што ћете контактирати позивни центар.

Промена датума путовања

Датуми путовања се могу променити уз накнаду, која се плаћа по лету и по путнику и од вас ће се тражити да доплатите разлику између првобитне и нове цене уколико постоји разлика.

Рефундације

Примењују се Општи услови превоза компаније Wizz Air. Депозит је непорватан.

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

Контактирајте нашу службу за групне резервације за било које упите у вези са групним резервацијама.

Радно време: од понедељка до петка од 10:00 до 18:00 CET

Кликните овде за бројеве телефона.

Промоција!!! 20% ниже цене за групе студената или сениора

Да резервишете по сниженим групним ценама изаберите више од 10 путника и сениорски/студентски попуст на wizzair.com

Група је прихватљива за студентски попуст (20%), ако су 90% чланова студенти
Група је прихватљива за сениорски попуст (20%), ако су 90% чланова старији од 65 година.

Када додате имена путника у резервацију, систем ће тражити њихов датум рођења. Ако је мање од 90% путника прихватљиво за студентски или сениорски попуст, унос података не може бити завршен.

УСЛОВИ И ОДРЕДБЕ
За групне резервације студената/сениора

- ГРУПЕ: Групне резервације су доступне за групе од 11 или више путника.
- СТУДЕНТ: особа која има мање од 25 година на дан путовања. У случају повратног лета, студент мора бити млађи од 25 година такође на дан повратка.
- СЕНИОР: особа старија од 65 година на дан путовања.
- СТАРАТЕЉИ: један путник „старатељ” на сваких 9 путника студената/сениора може такође да се пријави као један од путника у оквиру групе студената/сениора. Старатељи не морају да испуњавају старосне услове који важе за групу студената/сениора.
- ГРУПЕ СТУДЕНАТА: Студентски попуст је доступан само за групе у којима су сви путници студенти, са изузетком дозвољеног броја старатеља.
- ГРУПЕ СЕНИОРА: Попуст за сениоре је доступан само за групе у којима су сви путници сениори, са изузетком дозвољеног броја старатеља.
- Студентски попуст и попуст за сениоре не могу да се мешају у оквиру једне групе.
- Имена и датуми рођења свих путника у групи морају бити наведени на wizzair.com најкасније 72 сата пре предвиђеног поласка првог лета. Наведена имена и датуми рођења морају бити идентични подацима у путним исправима које путници користе за лет(ове).
- На аеродрому, на шалтеру за чекирање и на излазу за укрцавање аеродромски службеник може да прегледа пасоше путника групе студената/сениора како би проверио прихватљивост групе за попуст. Уколико услови за групу студената/сениора нису испуњени, Wizz Air задржава право да одбије превоз групе и пртљага.
- За све дефиниције и питања која ни�у решена у условима и одредбама, примењиваће се Општи услови превоза Wizz Air-а.