Дозволувам колачиња

Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Wizz press office

Contacts


Customer Service can be contacted by webmail: Claims
These email addresses are reserved for press enquiries only

For Hungary: balazs.lovenberg@webershandwick.hu
For Bulgaria: iglika.kancheva@fcbsofia.bg
For the Czech Republic: wizzair@accpr.cz
For Latvia: wizzair@olsen.lv
For Lithuania: wizzair@adverum.lt
For Poland: wizzair@apriori-communications.com
For Romania: daniel.amzar@freecomm.ro
For Slovakia: tkika@webershandwick.cz
For United Kingdom: Wizzairukpressoffice@fticonsulting.com
For Ukraine: christina.kosonotska@pbn.kiev.ua
For all other countries:communications@wizzair.com

Pictures gallery

Wizz Air AwardsPress Releases