Дозволувам колачиња

Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Вашата годишна пропусница за патување без нервози

  • Бесплатно Бирање седишта
  • Бесплатно приоритетно качување + 1 дополнителен мал личен предмет во авионот
  • Бесплатна голема кабинска торба
  • Годишна членарина за само 199€.
КУПЕТЕ СЕГА

Затоа што го цениме Вашиот обичај

Ние во Wizz Air што го цениме Вашиот обичај. Веруваме дека начинот на којшто патувате има големо влијание не само на тоа како ќе се чувствувате до крајот на денот, туку и општо на Вашата добросостојба.

Разбираме дека за деловните и честите летачи најважни се леснотијата и удобноста, затоа ја осмисливме WIZZ Privilege Pass.

Сакаме да Ве превеземе од А до Б без нервози

Сакаме да Ве превеземе од точка А до точка Б со што е можно помалку нервози, патувањето да Ви биде убаво и пријатно за да стигнете на своето одредиште освежени и опуштени.

Затоа, за годишен надомест од само 199€ WIZZ Privilege Pass Ви дава бесплатно бирање седиште, бесплатно приоритетно качување во авион (опфаќа 1 дополнителен мал личен предмет во авионот) и дозвола за поголем багаж, односно голема кабинска торба бесплатно на секој лет.

Подобро нема.

Нема веќе губење време.

Ние во Wizz Air разбираме дека Вашето време е пари.

Со WIZZ Privilege Pass веќе не мора да трчате за најдобрите седишта или да чекате долго, ни да се грижите за ограничувањата на багажот.

Какво што треба да биде летањето.

Нема веќе губење време. Едноставно стигнете каде што сакате да бидете без нервози.

Лесно е како 1, 2, 3

Лесно е да се пријавите за WIZZ Privilege Pass. Само кликнете овде и пријавете се денеска, а ние ќе се погрижиме за останатото.

Со купување на Privilege Pass ќе ви се активира ова годишно членство на Вашата Wizz сметка. Погодностите од Wizz Privilege Pass ќе се додаваат автоматски за идните резервации. За претходните резервации што уште не се реализирани треба да ги активирате овие погодности преку „додај услуги“ откако ќе се најавите и ќе ги изберете резервациите.