Дозволувам колачиња

Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Пријава на агенција

  • Неограничени резервации преку банкарски трансфер
  • Опција за фиксна цена од 48 часа
  • Лесни праќања кредит
  • Бесплатно менување име до 2 часа по резервацијата

Корисничкото име на агентот мора да содржи само букви, броеви, точки и долна црта.

Лозинката мора да биде помеѓу 8 и 16 знаци

Ресетирање лозинка на агенцијата

Корисничкото име на агентот мора да содржи само букви, броеви, точки и долна црта.